Takläggning Stockholm Nacka

TAKLÄGGNING

Välj plåttak efter er egen smak och färg!

Ska ni bygga villa, fritidshus eller flerfamiljsboende? Med rätt tak och takbeläggning kan ni se fram emot många bekymmersfria årtionden som är både hållbart och snyggt. Vi erbjuder ett professionellt och fackmannamässigt utfört arbete av våra takläggare med takomläggning i Stockholm och resten av landet.

Ett nytt tak är en klok investering och det är viktigt att rätt företag och rätt material används samt att hela jobbet utförs på rätt sätt inklusive noggrant underarbete och fokus på samtliga detaljer. Läckage på tak uppstår oftast intill genomföringar och material av sämre kvalitet.

Som fastighetsägare gör du en klok investering när du anlitar Spjuths Plåtslageri AB. Vi är ett kompetent takföretag som jobbar med material av hög kvalitet och vet hur detaljerna skall tillverkas och monteras på ett korrekt sätt.

Med våra kompetenta takläggare och plåtslagare får ni hela jobbet utfört på ett fackmannamässigt sätt med vetskapen att det nya taket som vi har lagt är en av era bästa investeringar.

takläggning i stockholm nacka spjuths plåtslageri

Start typing and press Enter to search